Partidul Noi Orizonturi

Partidul Noi Orizonturi

sâmbătă, 4 iulie 2015

Oameni buni, terminaţi cu fanteziile, vremea copilăriei a trecut!

Vă agitaţi degeaba cu susţinerea grecilor la referendumul de mâine. Rezultatul va fi DA, mai mult ca sigur. Întâi s-a creat o isterie generală în Grecia şi un haos, menite să sperie populaţia. Pe urmă au fost scoase din burtă nişte sondaje care arată că majoritatea cetăţenilor şi-a schimbat opinia şi va vota DA, fiind conştientă de consecinţele dezastruoase ale unei eventuale ieşiri din zona euro. În final vor ignora rezultatul votului şi vor anunţa rezultatul impus din afară, adică DA, după aceeaşi reţetă care a fost aplicată şi la noi pe 16 noiembrie 2014 sau pe 29 iulie 2012. Nu mai fiţi naivi, că de aia luaţi mereu ţeapă !

Opusul austerităţii înseamnă noi împrumuturi şi creşterea datoriei naţionale.

Sursa :

https://www.facebook.com/dan.tanasescu/posts/10205224620078323?fref=nf

Proteste împotriva austerităţii pe naiba!

De fiecare dată însă mass-media manipulează și dezinformează,atunci când prezintă știri și relatări despre mișcări sociale. Ni se spune constant aceeași poezie propagandistică și anume că “cetățenii protestează împotriva măsurilor de austeritate” . Formula asta șireată am auzit-o nu numai în cazul protestelor din Grecia,Spania,Italia sau Franța,ci inclusiv în cazul protestelor din România.

Presa străină titra constant că cetățenii din România sunt revoltați de măsurile de austeritate impuse de regimul Băsescu. Prezența cuvântului “austeritate” alături de “măsuri” are ca scop să dea un aer de sobrietate și seriozitate,adică guvernele încearcă să impună niște măsuri de disciplină, “dure dar necesare” pentru a corecta “derapajale” economice și pentru a tempera apetitul populației pentru “consum excesiv pe datorie”.

Dar asta e doar o minciună și o manipulare ordinară,practicate la nivel mondial. Oamenii nu se revoltă împotriva măsurilor de austeritate , ci împotriva corupției,împotriva fraudei și furtișagurilor făcute de Marea Finanța Mondială în complicitate cu guvernele,care transferă costurile acestor hoții fără măsură pe seama populației,tot mai sărăcite și tot mai frustrate de nevoile de ei bază.

De pe http://dantanasescu.ro/2012/09/26/proteste-impotriva-austeritatii-pe-naiba.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu