Partidul Noi Orizonturi

Partidul Noi Orizonturi

luni, 29 iunie 2015

Tăriceanu: Nu acceptăm numirea unui apropiat al lui Băsescu la conducerea SIE

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni că nu îl susţine pe Mihai Răzvan Ungureanu pentru funcţia de director al SIE, pentru că acesta este un apropiat al fostului preşedinte Train Băsescu, subliniind că pe Ungureanu "nu-l recomandă frustrările".

"Frustrările nu-l recomandă pe Mihai Răzvan Ungureanu" a precizat Tăriceanu, potrivit Mediafax.

Preşedintele Senatului a precizat că nu are cum să accepte numirea unui "apropiat al lui Traian Băsescu" într-o funcţie "atât de importantă" pentru statul român.

Tăriceanu a mai declarat că, mai întâi trebuie să se întâlnească cu liderii PSD, pentru a stabili "din punct de vedere tactic" cum va proceda în cazul votului pentru Ungureanu, urmând că luni să aibă "un răspuns" din partea social-democraţilor, decizia finală urmând să se ia în cadrul coaliţiei.

Plenul reunit al Parlamentului se va reuni marţi la ora 17.00, pentru a decide asupra nominalizării lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE, au precizat surse parlamentare. Decizia a fost luată de Birourile Permanente reunite ale celor două Camere.

Preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, şi liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, au venit la guvern, pentru o discuţie cu liderul UNPR, premierul interimar Gabriel Oprea, urmând să aibă, ulterior, şi o discuţie cu preşedintele Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu Tăriceanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu