Partidul Noi Orizonturi

Partidul Noi Orizonturi

vineri, 15 mai 2015

William Brînză, după ce DIICOT i-a pus sechestru pe bunuri: S-ar putea să fie o confuzie

Fostul deputat William Brînză a declarat joi, la ieşirea de la DIICOT, după ce a fost pus sub control judiciar într-un dosar în care este cercetat alături de fratele său, că are sechestru pe bunuri, precizând că nu este vinovat şi că s-ar putea ca anchetatorii să fi făcut o confuzie, informează Mediafax.

William Brînză, fost candidat la Preşedinţie, a spus că a fost audiat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), dar că nu poate da multe detalii despre anchetă.

El a precizat că procurorul care-l anchetează este echilibrat şi că, în perioada următoare, va depune la acesta o serie de documente care să dovedească nevinovăţia sa.

Fostul deputat a adăugat că în acest dosar, din 2013, în care a fost vizată şi mama sa, lui i se impută că ar fi luat legătura cu "nişte persoane" pe care nu le-a cunoscut vreodată.

El a precizat că, din 2004 până în prezent, nu a mai avut treabă cu nicio firmă, ci doar cu cabinetul său de avocatură, cu atât mai mult nu a avut legătură cu presupuse firme "fantomă". William Brînză a mai arătat că firma în care era asociat cu mama sa a avut tot timpul activitate şi nu putea fi încadrată în rândul firmelor "fantomă".

William Brînză a fost dus la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), joi la prânz, în baza unui mandat de aducere emis pe numele lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu