Partidul Noi Orizonturi

Partidul Noi Orizonturi

luni, 18 mai 2015

Dosarul uriaşei şpăgi la EADS nu va exploda pînă nu revine în ţară Klaus Iohannis, care, la rîndul lui, aşteaptă aprobarea stăpînilor americani (?!)

De cîteva luni, Dosarul EADS e ţinut pe ţeavă. Nu înaintează nici un milimetru. De ce? Americanii încă nu s-au hotărît dacă îi sacrifică pe toţi cei implicaţi: Traian Băsescu, Vasile Blaga, C.P. Tăriceanu, Cătălin Harnagea, Dorin Marian ş.a. Şi, potrivit ultimelor noastre informaţii, aşteaptă să vadă cîţi bani pot primi de la cei împricinaţi, ca să stingă scandalul. Reamintim că numai şpaga lui Vasile Blaga (acela care, în calitate de ministru de Interne, a semnat contractul pentru aşa-zisa securizare a frontierelor) a fost de 300.000.000 de euro – şpagă pe care a împărţit-o, juma-juma, cu Traian Băsescu. Dar şi Tăriceanu, ca premier, e implicat, el deplasîndu-se în Germania, împreună cu Vasile Blaga, pentru a stabili ce şi cum. Toate documentele se află pe biroul lui Kövesi, care, după cum se ştie, calcă pe cadavre pentru a-şi salva pielea, aşeptînd să ceară ridicarea imunităţii lui Blaga şi Tăriceanu. Dar ea n-o poate face de capul său, ci aşteaptă întoarcerea în ţară a lui Slănină Vodă, care a tăiat frunză la cîinii din Roma. Presa slugarnică abia aşteaptă să descopere că, pe Columna lui Traian, se află şi un sas. Nici Chiorul nu e în ţară, aflîndu-se la Varşovia, unde se dă speaker principal (?!) al Conferinţei „Viitorul Europei de Est”.

Luni, la orele 19,30, va avea loc o întîlnire Klaus Iohannis – Laura Kodruţa Kövesi şi cineva de la Ambasada SUA. Ce caută ăsta în problemele Justiţiei din România? E clar că sîntem o ţară sub ocupaţie, iar K.K. e o pereche de marionete prăpădite?

tricolorul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu