Partidul Noi Orizonturi

Partidul Noi Orizonturi

duminică, 29 decembrie 2013

Traian Băsescu a transmis condoleanţe ca urmare a atentatului terorist din Rusia

Preşedintele Traian Băsescu a transmis un mesaj de condoleanţe familiilor victimelor atentatului terorist de la Volgograd, din Federaţia Rusă.

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, îşi exprimă întreaga compasiune pentru victimele atentatului terorist care a avut loc în Gara din Volgograd şi pentru familiile acestora. În acelaşi timp, domnul preşedinte Traian Băsescu exprimă deplinul său sprijin pentru poporul Federaţiei Ruse, Guvernul Federaţiei Ruse şi preşedintele Vladimir Putin, pe care îi asigură de întreaga sa solidaritate în lupta împotriva terorismului", se arată în comunicatul transmis de Administrația prezidențială. 

În opinia şefului statului, atentatul demonstrează că "lupta împotriva terorismului este nu numai necesară, dar şi obligatorie" pentru protejarea vieţii cetăţenilor.

Cel puţin 14 persoane şi-au pierdut viaţa astăzi şi alte 27 au fost rănite în explozia care a avut loc într-o gară din oraşul Volgograd (fostul Stalingrad, în sudul Rusiei), potrivit poliţiei locale.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu