Partidul Noi Orizonturi

Partidul Noi Orizonturi

duminică, 5 mai 2019

#Eric Willoughby - #Great Britain / Friendship

Este numele unei prietenii de nestins! Nick m-a anunțat că tu, ancora ei de departe, te-ai hotărât, totuși, să pleci...A fost săptămâna trecută, de pe patul spitalului.

Nopți-zilele pe skipe mi te configurau tot mai bolnav, dar nu mi-am închipuit, nicicum, că Omenirea va fi atât de singură fără un Om, fără tine! Fiindcă nu putem uita cum nimic nu te oprea să păstorești năzdrăvanele idei ale unui puști, să  înflăcărezi aspirațiile adolescentului de mai târziu și să sculptezi în spiritul tânărului care promite că va rămâne modelat și cu nobila ta mândrie! Dar ce minune că ai avut grijă ca viețile să ni se întâlnească! De acum te-am pierdut, asta și pentru că motoarele de căutare ale Internetului nu te mai pot contacta, dar vei rămâne pe rețelele bătăilor noastre de inimă! Iar de tot nu vei pleca niciodată, doar pe Pământul de aici ai fost Eric cel Bun!
Îți mulțumesc pentru cât de imens ai însemnat pentru viața cuiva, din tornadele acestei tristeți care cuprinde apăsător se rezidește Lumea pe care nimic nu te va dezvăța s-o visezi. Te vom păstra într-un anume și tainic cont al sufletului. Te vom căuta cu salve de gânduri și sigur că ele te vor găsi în câte o răscruce a Universului, acolo unde te vei mai odihni pe câte o răsărire de stea!
Către Eric Willoughby, oriunde și                 oricum de departe ar fi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu