Partidul Noi Orizonturi

Partidul Noi Orizonturi

duminică, 24 iunie 2018

Jos labele politicii de pe imperturbabila #TinerețeSuverană!

Nu va mai putea nimeni să-i târască pe #Tineri în politica duhnindă de atâta siluire care a prefăcut frumoasa orânduire a #Democrației într-un bordel de candidaturi și sclavii trădătoare de țară! Voi, expiraților, vă auziți ce-i întărâtați pe amărâții de creduli să strige? Voi, mincinoși cu doctorate în vânzare de țară, vă puteți imagina cum se vede fâțâiala voastră pederastă, cum poate simți cetățeanul onest felul în care vă curg (și pe dreapta, și pe stânga) balele după putere – în vreme ce voi – fără de sforile securistoide, rămâneți doar niște aceiași năpârstoci ce-au năvălit de unde s-or fi ițit doldora de democrația prăbușirii României...Am văzut cum găunoșii totali învârtesc atâtea principii, încât corifeii care au modernizat Umanitatea ar fi niște sărăntoci cu duhul! În fapt, cine sunteți voi secăturilor! Ba niște ingineri de ape, cu tâlhăriri revoluționare, ba un marinar nemilos de flotă și țară piratate mai crunt ca nicicând, ori un procuror travestit în prim-ministru filistin și laș, ba un profesoraș trădător de fizică și trecut la primăria de unde s-a acoperit cu președinția paralelă, ba un trimis cioloșist în agricultura verzei de Bruxelles, sau și acel teleormănean neaoș de antreu făcut la sufrageriile în care se împărțea #PatriaTinerilor, ori atâtea alte nulități executive ori propagandiste, că te cuprinde o silă zguduitoare de a-i mai aminti...
Și după ce ați aruncat #Țara după gratiile #DemocrațieiExpirate prin voi înșivă, mai aveți nemercia neobrăzării să-i criticați pe #Tineri că de ce se îndepărtează de lângă flatulațiile voastre insalubre, că nu marșează la răcnetele de putere isterică? Ascultați și e pentru ultima oară că dezmoșteniții soartei și a unei nefericite contemporaneități cu maldărele de intestine ale democrației cangerigene v-o spun: #TineriiLaPutere nu se bagă în troaca democrației voastre pervertite, le miroase urât scremerea perpetuei corupții după #Puterea care ucide!
Pieriți cu toții, #LustrareaTotală vă paște, fiindcă e singura cale pentru #Erdeneo (#ReformaDemocrațieiCătreNoiOrizonturi) – #IdealulRepubliciiÎntinerite prin care #TineriiLaPutere trebuie să-și salveze (în toată lumea) #Patriile. Habar n-aveți cine vor deveni #TineriiPrinți și #TinerelePrințese în Țara eliberării lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu