Partidul Noi Orizonturi

Partidul Noi Orizonturi

joi, 28 ianuarie 2016

PARTIDUL NOI ORIZONTURI: Serviciile secrete ne asalteaza site-urile? (28.01.2016)

 
Nu bagam mana in foc, dar exista posibilitatea ca blogul Partidului Noi Orizonturi, www.partidulnoiorizonturi.blogspot.com, sa fie supravegheat de serviciile secrete (foarte probabil americane). Dupa fiecare articol postat, indiferent ca e ora 8 dimineata, 6 seara, 3 noaptea, niste utilizatori din SUA asalteaza site-ul nostru. Am dori sa stim si noi cine sunt si ce vor. Din nou, nu bagam mana in foc, dar este imposibil ca un admirator al partidului sa stea non stop pe net si cum postam noi ceva, la 2 minute maximum, sa intre sa citeasca.   
   Serviciile secrete americane nu au alte treburi mai bune de facut? Dupa ce au creat Statul Islamic si l-au lasat sa distruga Orientul Mijlociu si proiectul European, s-au cam saturat sa urmareasca teroristi si acum intra la noi, pe pagina unei miscari, incercand sa afle ce? Daca reprezentam o amenintare la securitatea SUA? Noi reprezentam o amenintare pentru tot ce ameninta si subjuga Romania, democratia, libertatea neamului romanesc, resursele sale. CIA mai bine si-ar vedea de realele probleme care-i intra in atributii! 
   O alta posibilitate ar fi ca SRI-ul sa supravegheze site-ul, ceea ce iar e inacceptabil. Intr-o tara libera, sa incerci sa intimidezi o miscare politica e condamnabil. Vom reveni...

BIROUL DE PRESA AL PARTIDULUI NOI ORIZONTURI  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu