Partidul Noi Orizonturi

Partidul Noi Orizonturi

luni, 23 februarie 2015

Vasile Blaga neagă că ar fi luat şpagă în dosarul Microsoft

Copreşedintele PNL Vasile Blaga nu a fost deranjat de procurori în cazul şpăgii din dosarul Microsoft.

Fostul ministru de Interne, acum lider PNL, spune că nu a fost fost citat la DNA în acest caz, chiar dacă, potrivit unor surse, fostul soţ al Elenei Udrea, Dorin Cocoş, l-ar fi enumerat printre beneficiarii şpăgii din acest dosar.

Blaga a fost întrebat cum vede faptul că a apărut un al doilea denunţ care face referire la numele său în dosarul Microsoft, cel al lui Dorin Cocoş.

"Personal nu am nici eu, nici partidul nici cea mai mică implicare în ceea ce denumiţi afacerea Microsoft, niciunul, de niciun fel. Dacă cineva are întrebări, când va avea, dacă procurorii vor dori lămuriri ca orice cetăţean al acestei ţări mă voi prezenta fără probleme. Nu m-a întrebat niciun procuror nimic", a declarat Blaga.

Omul de afaceri Dorin Cocoş a făcut un denunţ în dosarul Microsoft în care a inclus relatări privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a făcut nicio referire la Elena Udrea, au declarat surse judiciare citate de Mediafax.

Instanţa supremă a rămas, vineri, în pronunţare cu privire la propunerea anchetatorilor DNA privind măsurile preventive vizându-i pe Dorin Cocoş, Gabriel Sandu şi Dumitru Nicolae, în dosarul Microsoft.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu