Partidul Noi Orizonturi

Partidul Noi Orizonturi

miercuri, 25 februarie 2015

Instanţa a amânat pronunţarea la contestaţia lui Nicuşor Constantinescu privind arestul preventiv

Curtea de Apel Constanţa a judecat, marţi, contestaţia depusă de preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, la decizia Tribunalului de arestare preventivă într-un nou dosar, instanţa amânând însă pronunţarea pentru miercuri, transmite Mediafax.
   
Nicuşor Constantinescu a fost adus, marţi, la Curtea de Apel Constanţa, iar după ce a coborât din duba Poliţiei a fost întrebat de jurnalişti cum se simte, el răspunzând: "Îngrozitor".
   
"Problema este că sunt judecat penal pentru hotărâri de Consiliu Judeţean care sunt supuse contenciosului administrativ, nu faptelor penale. Este abuzul dictatorii Băsescu şi al DNA", a mai spus Nicuşor Constantinescu.
   
Şedinţa de judecată a început în jurul orei 13.30 şi s-a încheiat după aproape şase ore, aceasta desfăşurându-se cu uşile închise.

Şeful Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost reţinut de DNA pentru mai multe infracţiuni, între care abuz în serviciu, conflict de interese şi coruperea alegătorilor, iar ulterior, în 20 februarie, arestat preventiv de Tribunalul Constanţa, el fiind acuzat de plăţi ilegale, din fonduri publice, către asociaţii, fundaţii şi cluburi sportive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu