Partidul Noi Orizonturi

Partidul Noi Orizonturi

miercuri, 25 februarie 2015

Blaga: Domnul Cocoş nu a adus niciun ban la partid, cine a cotizat e pe lista oficială

Preşedintele PDL Vasile Blaga, copreşedinte PNL,  a declarat, miercuri, că Dorin Cocoş "nu a adus niciun ban la partid" şi că nu a avut niciun fel de relaţie cu acesta, adăugând că "cine a cotizat e pe lista oficială", informează Mediafax.

"Nu am avut niciun fel de relaţie cu domnul Cocoş, nu avem nicio implicare în Microsoft. Domnul Cocoş nu a adus niciun ban la partid. Cine a cotizat e pe lista oficială, se taie chitanţă cum spun regulile întotdeauna", a precizat Blaga.

Elena Udrea a plecat, miercuri, de la ICCJ, unde a făcut declaraţii, cu ochii în lacrimi, despre situaţia sa, şi a spus că va aştepta acasă decizia instanţei privind arestarea preventivă cerută de procurorii DNA în dosarul Gala Bute", precizând că ştia că Dorin Cocoş a finanţat campaniile PDL.

Întrebată despre contractele încheiate cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea a declarat: "Ştiam că Dorin Cocoş finanţa campaniile PDL, asta ştiam, dar nu ştiam exact ce şi cu ce sumă".

Întrebată dacă Blaga ştia că Dorin Cocoş finanţează PDL, Udrea a spus că trebuie întrebat Vasile Blaga despre acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu