Partidul Noi Orizonturi

Partidul Noi Orizonturi

vineri, 31 octombrie 2014

Traian Băsescu: ”Serviciile s-au implicat în campania electorală. Vom vorbi de luni încolo”

Președintele Traian Băsescu a lansat, aseară, la postul B1, cel mai dur atac împotriva serviciiilor de informații. El a spus că luni, după ce se termină primul tur al alegerilor prezidențiale, va lua măsuri. Vă prezentăm principalele declarații:

● Este clar că serviciile s-au implicat, că sunt lucruri în neregulă.

● În 10 septembrie am chemat șefii SRI și SIE și adjuncții lor și i-am atenționat să nu se implice în campania electorală.

● Ce s-a întâmplat azi e din nou o probă că serviciile secrete sunt implicate și vă asigur că voi analiza cu toată seriozitatea, iar cine crede că m-am culcat acasă și aștept finalul mandatului se înșeală. Vom vorbi de luni încolo, dar cu serviciile, nu cu dumneavoastră.

● Sunt fotografii făcute de sus (n.r.- cele cu Elena Udrea). Cineva a știut că ajunge la Paris, au închiriat un apartament vizavi de hotelul în care s-a cazat și au făcut poze 48 de ore în continuu. E o operațiune pe care un serviciu românesc și unul francez și le-au făcut între ele.

● Nici unul, nici altul, nu poate câștiga fără voturile Elenei Udrea. Mi-aș dori mult să lase electoratul liber, chiar dacă îl consider pe Ponta cel mai mare dușman al democrației, dar nu ar trebui să negocieze.

● S-au angajat unii care știu, le-a și transmis Ponta: dacă ajung, aveți înălțimea cu un cap mai puțin. Atunci s-au canalizat pentru susținerea lui Iohannis, alții pentru Ponta, amândoi vor fi niște marionete.

● Ponta e un fost ofițer SIE care nu și-a declarat apartenența, dacă și-o declară sunt convins că nu i se întâmplă nimic.

● În Crin Antonescu aș fi avut mai multă încredere. Nu comparați mormăitul în barbă al lui Iohannis cu discursul lui Antonescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu