Partidul Noi Orizonturi

Partidul Noi Orizonturi

vineri, 16 mai 2014

Niels Schnecker l-a abandonat pe Crin Antonescu, pentru banii lui Victor Ponta

După ce a rupt relaţia cu Crin Antonescu, Niels Schnecker este recuperat de Victor Ponta, pentru a deveni şeful campaniei de mediatizare a refacerii USL, în perspectiva alegerilor prezidenţiale din luna noiembrie. Conform unor surse din PSD, Niels Schnecker a avut, marţi seară, în biroul de la sediul MApN, o întîlnire cu Victor Ponta, cu care a discutat, mai bine de o oră, despre reinventarea USL, din punct de vedere propagandistic.

Discuţia dintre cei doi s-a desfăşurat între orele 22,30 şi miezul nopţii, iar la finalul ei, Ponta i-a oferit evreului rătăcitor funcţia de manager al acestui proiect politic. De altfel, Schnecker este deja implicat în campania electorală din aceste zile, fiind şeful campaniei electorale a proaspătului PSD-ist Ovidiu Silaghi (fost PNL-ist), care candidează la alegerile parţiale, la un fotoliu de deputat în judeţul Satu Mare.

Mai mult, sursele noastre spun că readucerea lui Niels Schnecker în lupta electorală este o mişcare pe care Ponta a făcut-o după ce primul i-a aranjat celebra vizită privată în Israel, care a avut loc la începutul lunii aprilie şi pentru care Niels l-a taxat cu 400.000 de euro. Sursele noastre spun că Victor Ponta i-a oferit evreului 1.000.000 de euro pentru serviciile sale, în următoarele 6 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu