Partidul Noi Orizonturi

Partidul Noi Orizonturi

marți, 29 septembrie 2015

Dosarul Sorin Oprescu. Mișcare surprinzătoare pregătită de avocații primarului suspendat al Capitalei

Avocaţii lui Sorin Oprescu vor să ceară DNA confruntarea primarului suspendat al Capitalei cu Bogdan Popa, şeful de la Administraţia Cimitirelor, dar şi audierea unor martori propuşi de apărare şi depunerea unor înscrisuri suplimentare la dosarul de corupţie, scrie mediafax.ro.

"Cerem audierea a şase martori pe situaţia de fapt, reaudierea unui martor întrucât declaraţiile sale sunt în opinia apărării insuficiente în raport de situaţia de fapt reţinută de procurori şi confruntare cu inculpatul denunţător Bogdan Popa, întrucât între declaraţiile domnului Oprescu, date în faţa judecătorului de drepturi şi libertăti de la Curtea de Apel Bucureşti, şi ale lui Bogdan Popa sunt contradicţii", a declarat pentru MEDIAFAX avocatul Alexandru Chiciu. Potrivit avocaţilor, cererea este formulată, dar nu a fost depusă luni la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru că nu a fost văzută şi de primarul Sorin Oprescu.

Viorel Mocanu, unul dintre avocaţii lui Sorin Oprescu, a declarat că apărarea formulează  cererea de probe, legale şi pertinente, în aflarea adevărului, cu părţi cu care "există contradicţii în acest moment".

Avocatul a precizat că cererea nu i-a fost încă prezentată lui Sorin Oprescu, pentru că medicii le-au cerut să-l menajeze şi să nu discute despre dosarul în care este cercetat.

"Dânsul este acolo (la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, n.r.) arestat, am formulat o cerere de grefă, care a fost în final aprobată. Doctorii care îl aveau sub supraveghere în cursul zilei de ieri (duminică, n.r.) ne-au permisă să luăm legătura cu el doar două sau trei minue, câte o persoană şi să nu purtăm discuţii care să nu-l menajeze, respectiv să nu discutăm despre dosar", a precizat Mocanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu