Partidul Noi Orizonturi

Partidul Noi Orizonturi

luni, 28 septembrie 2015

Puiu Haşotti: PSD va avea de ales între Liviu Dragnea şi Dragnea Liviu

Senatorul PNL Puiu Haşotti consideră că, dintre cei doi candidaţi pentru şefia PSD, unul este nesemnificativ, astfel că, de fapt, social-democraţii vor avea de ales "între Liviu Dragnea şi Dragnea Liviu".

"Ce se întâmplă la Partidul Social Democrat seamănă un pic cu povestea aceea, cei patru apostoli au fost trei: Luca şi Matei. Acum cei patru candidaţi au fost doi sau rămân doi, dintre care unul este nesemnificativ, domnul senator Savu, care oricât de simpatic le-ar fi SRI-ul sau chiar predecesorul SRI-ului pentru colegii de la PSD nu l-ar vota pe domnul senator Savu, care a lucrat în SRI până în 1996 şi înainte de 1990", a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, Puiu Haşotti, informează Mediafax.
   
El a spus că, de fapt, PSD-ul are de ales "între Liviu Dragnea şi Dragnea Liviu" la alegerile pentru şefia partidului.
   
"Sau seamănă cu povestea aceea când Dumnezeu a făcut pe Adam, după aceea pe Eva şi a spus "Alege, Adame, femeia care îţi place". Aşa este şi cu PSD acum, care va avea de ales între Liviu Dragnea şi Dragnea Liviu, de fapt. Dar este treaba PSD-ului", a afirmat Haşotti.
 
Liviu Dragnea a declarat că în acest moment este susţinut de 36 de organizaţii şi de cinci filiale de Sector, aşteptând însă sprijin şi din partea celorlalte organizaţii, cu excepţia celei de Prahova, care îl votează pe Daniel Savu.
   
Singurul contracandidat al lui Dragnea la alegerile din 11 octombrie este senatorul Daniel Savu, după retragerile lui Robert Negoiţă şi Şerban Nicolae.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu